Bracelet for life

Wij steunen De Warmste Week! Jij toch ook…?

Koop hier je “Bracelet for Life” en steun niet één, maar twee goede doelen: de vzw Missing You, een vzw die zich inzet voor kinderen die een dierbare hebben verloren, en de vzw Akindo, een vrijwilligersvereniging die vakantiekampen organiseert voor kinderen uit maatschappelijk kwetsbare situaties.

Voor slechts 2 euro is onze unieke “Teamwork makes the dream work” Bracelet de jouwe… waar wacht je nog op?

In augustus verdween Wout Christiaens erg plots van de radar. Een hele week lang zochten zijn familie en vrienden hem, maar tevergeefs. Zijn lichaam werd gevonden in een maïsveld nabij zijn ouderlijk huis in Sint-Niklaas. Wout was zelf uit het leven gestapt.

Positieve noot

Wout was niet alleen leerkracht: hij trainde ook de U10 van voetbalclub Ossmi uit Brasschaat. « Wout was altijd heel erg positief, dus dat uitgerekend hij het positieve niet meer kon zien, komt hard aan. » vertelt Annik Dirkx, mama van een van de spelertjes van het ploegje. « Ook zijn eigen zoontje speelde bij de U10. Het overlijden van zijn papa kwam zo hard aan dat hij niet meer verder wou voetballen. We hebben als bestuur geprobeerd te doen wat Wout altijd zelf deed: een negatief verhaal in iets positiefs omzetten. ».

Zo ontstond het idee van « Bracelets For Life ». Met De Warmste Week in aantocht verkopen ze nu rode armbandjes met de slogan « Teamwork makes the dream work » op, een slogan die het positivisme van Wout opnieuw weerspiegelt.

Twee goede doelen

Wout gaf les en trainde in zijn vrije tijd ook nog eens kinderen: jongeren waren de rode draad in zijn leven.  De opbrengst van de actie wordt dan ook verdeeld over twee goede doelen die zich inzetten voor jongeren.

Als eerste kozen ze daarom voor Missing You vzw, die praatgroepen en rouwkampen organiseert voor kinderen die een dierbare verloren zijn. Daarnaast kozen ze ook voor vzw Akindo, die vakanties voor kinderen en jongeren organiseert.

Ondertussen is het zoontje van Wout opnieuw beginnen voetballen. « De laatste tijd komt hij af en toe opnieuw trainen. We laten hem er vrij in, hij moet zelf bekijken wat voor hem het beste lukt. ».

Een armbandje kost 2 euro en is momenteel te koop op alle wedstrijden van de U10 van Voetbalclub Ossmi. 

Warme chocomelk met topping naar keuze
Katgerelateerde cadeauartikelen
Menu