Little hearts

Wij verkopen « Little Hearts » snoepzakjes aan €5 per stuk.

Onze warme actie gaat naar Little Hearts, maar… vergis je niet: het hart van deze organisatie kon niet groter zijn.

Twee Belgische broers, Tony en Jimmy Geeraerts werden tijdens hun reis doorheen Zuidoost-Azië getroffen door de confrontatie met de armoede in Cambodja, één van de armste landen ter wereld. Met de steun van enkele familieleden en vrienden richtten de broers de VZW Little Hearts op.

Sinds enkele jaren zet ook onze collega Stefanie zich in voor Little Hearts. Daarom zal ze tijdens de kerstvakantie naar Cambodja afreizen om er te fietsen en zo geld in te zamelen voor dit prachtige intiatief.

  • WEES(T)HUIS

Little Hearts begeleidt kinderen tot ze als jongvolwassenen zelfstandig in het leven kunnen stappen. We bieden hen de kans om naar schoool te gaan, hobby’s uit te oefenen en we betrekken hen bij huishoudelijke taken. Alle kinderen in dit weeshuis zorgen als broers en zussen voor elkaar.

  • ONDERWIJS

Een groot deel van het budget bij Little Hearts gaat naar onderwijs, net omdat dat de weg is om de armoedecirkel te doorbreken. Alle kinderen gaan naar school, krijgen nog extra lessen Engels, wiskunde en informatica in het weeshuis en worden ook bijgestaan met huiswerkbegeleiding.

  • AREY KSAT

Met het oog op de toekomst, bouwt Little Hearts ook mee aan de ontwikkeling van Arey Ksat, het dorp waar het weeshuis gelegen is. Vele kinderen in het dorp volgen de extra lessen in het weeshuis, krijgen schoolmateriaal en kunnen een tandarts of een dokter zien. Little Hearts voorziet ook in kledij en financiële middelen en draagt haar steentje bij op vlak van milieuzorg.

Menu