Yoga

“Meer flexibiliteit en lenigheid” is iets waar veel mensen mee bezig zijn. Je weet natuurlijk wel dat Yoga hier niet uitsluitend om draait, maar er is niets mis met het trainen van je lichaam om flexibeler te worden.

Sterker nog, het heeft ontzettend veel voordelen:

  • Het helpt je om spanningen in het lichaam los te laten
  • Het helpt je om vrijer te bewegen
  • Het verkleint de kans op blessures
  • Je lichaamshouding wordt beter en je voelt je comfortabeler in je lichaam.
  • Er is meer ruimte voor je ademhaling en de doorstroom van energie
  • Het stimuleert je zenuwstelsel

Of je nu intensief aan yoga doet of één keer per week yoga beoefent, yoga verrijkt je leven. Als je het een tijdje beoefent, ga je steeds meer positieve effecten merken in je lichaam, in je geest en in je leven. Yoga kan zo ook jouw ‘lifestyle’ worden…

Dus wil jij je voortaan ook energiek, sterk, lenig en in balans voelen? Ontdek dan zelf wat yoga voor je kan doen, live of online.

Online lessen

35 euro per maand (inclusief opnames)

  • Maandagavond van 20u tot 21u  – Yin & Yang yoga
  • Woensdagochtend van 7u30 tot 8u – Dynamische ochtendyoga (ashtanga based)
  • Vrijdagochtend van 8u30 tot 9u – Dynamische ochtendyoga (ashtanga based)

Live lessen (Yogaruimte oude Ziva)

10 beurten 95 euro / drop-in 12 euro

  • Donderdagmiddag van 12u tot 13u
Ann Van Turnhout

Ann Van Turnhout

Een aantal jaren geleden startte ik met pilates omdat ik mijn lichaam sterker wilde maken. Op datzelfde moment raakte mijn zus geïnspireerd door yoga en al gauw wisselden we onze ervaringen uit. Yoga liet me niet meer los en al snel volgde ik een docentenopleiding. Bij Cronos geef ik nu ondertussen al een paar jaren les aan collega’s. Dankzij hun enthousiasme en het effect dat ik ervaar bij velen, blijft mijn yogapassie groeien. Graag zou ik nog meer collega’s willen inspireren en kennis laten maken met yoga en wat het met je doet …

Lopen

Footmobiel

Lopen is gezond, goedkoop en voor de meeste mensen haalbaar om nog even snel na een zware werkdag een halfuurtje een rondje te gaan lopen. Lopen beschermt je tegen tal van medische aandoeningen, het bevordert o.a. je bloedsomloop, vergroot je longinhoud en is een natuurlijk antistressmiddel. Meer info volgt.

10 Miles

Na een gedwongen pauze van meer dan een jaar is de Antwerp 10 Miles terug en doet De Cronos Groep opnieuw mee. In 2019 hadden we maar liefst 200 inschrijvingen!
Wil je er dit jaar graag bij zijn, noteer dan 10 oktober 2021 in jouw agenda.

Iedereen van De Cronos Groep kan zich gratis inschrijven waarbij lopers de keuze hebben tussen de AG Antwerp Short Run (6 km) of de AG Antwerp 10 Miles (16 km).

Let op: de uiterste inschrijvingsdatum via Cronos is vrijdag 10 september.

Leuven Night Run

Ieder jaar lopen vele Cronosieten mee op de Leuven Night Run.

 

Start-to-run@Cronos

Lopen is gezond, goedkoop en voor de meeste mensen haalbaar om nog even snel na een zware werkdag een halfuurtje een rondje te gaan lopen. Lopen beschermt je tegen tal van medische aandoeningen, het bevordert o.a. je bloedsomloop, vergroot je longinhoud en is een natuurlijk antistressmiddel.

Heb je interesse? Contacteer ons!

Loopaccessoires

Neem zeker een kijkje bij Mijn voordelen vooraleer je nieuwe loopschoenen of andere loopaccessoires gaat aankopen.

Port of Antwerp Night Marathon

Uiteraard lopen wij deze mee! Hou de komende maanden je mailbox in de gaten, meer info volgt.

Badminton

Training

Elke dinsdagavond gaat er een FUN training door in Den Willecom (Edegem). Deze starten om 18u en duren tot 19u30. Kom je een kwartiertje vroeger, dan kan de les zeker tijdig starten!

Cronos voorziet materiaal, maar natuurlijk mag je ook eigen materialen meebrengen. Na afloop is er de gelegenheid om te douchen en nog even na te praten in de cafetaria.

Ambasadrice Anne Fanal helpt je graag verder indien je wil deelnemen! Stuur haar gerust een mailtje!

Toernooi

Info volgt

 

Zomerplanning

Nieuwe data voor 2021 volgt!

 

Inschrijvingen

Je kan wekelijks instappen op de afterwork FUN trainingen. Contacteer Anne Fanal voor de correcte planning en praktische afspraken.

Spinning

Sport samen met je collega’s en motiveer elkaar om na het werk nog even te bewegen. De leuke muziek en begeleiding van een professionele coach zorgen ervoor dat het een fijne ervaring wordt.

Is het de eerste keer? Geen paniek! Je kan op jouw eigen niveau mee doen en hé, niemand die ziet op welke weerstand je fietst dus kies gerust je eigen tempo!

De les zelf is afwisselend zittend of rechtstaand, klimmend of meer sprintend. Genoeg variatie om geen enkel saai moment te beleven.

Ik ben 2 jaar geleden begonnen met spinning. Ik was op zoek naar een sport om aan mijn conditie te werken, maar ook om extra energie te krijgen. Spinnning is voor mij de ideale oplossing. Een uurtje alles geven, uitgeput maar daarna terug boordevol energie. Ik ben alvast fan ? Deze afterwork is de ideale gelegenheid om samen met mijn collega’s te spinnen! Ik probeer ze al een tijdje te overtuigen eens samen met mij een spinningles uit te proberen en nu is het zover. Ik kijk er alvast naar uit. Hopelijk zie ik jullie daar.
Bij David Lloyd is er dit jaar spinning op verschillende data. Je kan je inschrijven via de Cronos Kalender.

Inschrijvingen

Ben jij een fanatiek fietser of fitnesser? Wil je graag meer informatie. Contacteer ons. cronoscare@cronos.be