Yoga

“Meer flexibiliteit en lenigheid” is iets waar veel mensen mee bezig zijn. Je weet natuurlijk wel dat Yoga hier niet uitsluitend om draait, maar er is niets mis met het trainen van je lichaam om flexibeler te worden.

Sterker nog, het heeft ontzettend veel voordelen:

  • Het helpt je om spanningen in het lichaam los te laten
  • Het helpt je om vrijer te bewegen
  • Het verkleint de kans op blessures
  • Je lichaamshouding wordt beter en je voelt je comfortabeler in je lichaam.
  • Er is meer ruimte voor je ademhaling en de doorstroom van energie
  • Het stimuleert je zenuwstelsel

Of je nu intensief aan yoga doet of één keer per week yoga beoefent, yoga verrijkt je leven. Als je het een tijdje beoefent, ga je steeds meer positieve effecten merken in je lichaam, in je geest en in je leven. Yoga kan zo ook jouw ‘lifestyle’ worden…

Dus wil jij je voortaan ook energiek, sterk, lenig en in balans voelen? Ontdek dan zelf wat yoga voor je kan doen, live of online.

Online lessen

10 lessen op voorafgeplande data voor 85 euro.
Volg eerst 3 live lessen vooraleer je overschakelt naar online sessies.

  • Maandagochtend van 7u30 tot 8u – Dynamische ochtendyoga (ashtanga based)

Live lessen (Yogaruimte oude Ziva)

10 beurten 105 euro / drop-in 13 euro

  • Donderdagmiddag van 12u tot 13u

Individuele lessen? 

Mail gerust naar cronoscare@cronos.be voor meer info.

Ann Van Turnhout

Een aantal jaren geleden startte ik met pilates omdat ik mijn lichaam sterker wilde maken. Op datzelfde moment raakte mijn zus geïnspireerd door yoga en al gauw wisselden we onze ervaringen uit. Yoga liet me niet meer los en al snel volgde ik een docentenopleiding. Bij Cronos geef ik nu ondertussen al een paar jaren les aan collega’s. Dankzij hun enthousiasme en het effect dat ik ervaar bij velen, blijft mijn yogapassie groeien. Graag zou ik nog meer collega’s willen inspireren en kennis laten maken met yoga en wat het met je doet …

Badminton

Training

Elke dinsdagavond gaat er een FUN training door in Den Willecom (Edegem). Deze starten om 18u en duren tot 19u30. Kom je een kwartiertje vroeger, dan kan de les zeker tijdig starten!

Cronos voorziet materiaal, maar natuurlijk mag je ook eigen materialen meebrengen. Na afloop is er de gelegenheid om te douchen en nog even na te praten in de cafetaria.

Ambasadrice Anne Fanal helpt je graag verder indien je wil deelnemen! Stuur haar gerust een mailtje!

Inschrijvingen

Je kan wekelijks instappen op de afterwork FUN trainingen. Contacteer Anne Fanal voor de correcte planning en praktische afspraken.