Kids Vakantie

Het hele Cronos Kids Team zorgt voor leuke, afwisselende en spannende activiteiten tijdens de schoolvakanties.

Een professioneel team van begeleiders staat klaar voor jouw kinderen om ze telkens opnieuw de tijd van hun leven te bezorgen in de formule die bij jouw gezin past. Een weekje overnachten in Les Ondes of liever toch dagelijks naar huis?

Kids kampen, kids opvang & Cronos raafjes, Cronos teens

Meer info over onze activiteiten in de vakantie kan je in detail terugvinden op onze website: www.cronoskids.be

Sintfeest

Omdat niemand ooit echt te oud geworden is voor Sinterklaas, vieren we jaarlijks met alle medewerkers 1 groot feest. Voor de kinderen zijn er vele activiteiten en spelletjes te beleven. Voor de volwassenen is er een mogelijkheid om je collega’s te ontmoeten in een ongedwongen sfeer bij een hapje en een drankje.

Om te zorgen dat iedereen aanwezig kan zijn vieren we het hele weekend lang en kan je kiezen op welke dag jij de Sint wil komen begroeten.

Elk jaar is er een ander thema en stap je binnen in een magische wereld. Dan wil iedereen weer kind zijn.

Hou je cronos mailbox in de gaten voor de exacte data en aankondiging!

Pop-Up Class 4 Kids

In het verlengde van wat kinderen en jongeren thuis en op school leren is Pop-up Class 4 Kids een oefenplaats om ze 21st Century Skills te laten ontwikkelen.

Het biedt de mogelijkheid om ze te laten ontdekken waar ze goed in zijn en bovenal wat ze leuk vinden. Ze leren zelfstandig keuzes maken, waarbij ze rekening houden met anderen en hun omgeving.

Ze worden weerbaar, krijgen zelfvertrouwen en leren dat het plezierig is om samen met anderen actief lerend bezig te zijn. Meer over ons aanbod en onze werking kan je ontdekken op onze website: www.cronoskids.be

Gamedag

Voor 80 spelfanaten organiseert CronoZone 2 maal per jaar een gamedag. Verschillende teams kunnen het hier tegen elkaar opnemen in een online gamebattle. In League of Legends wordt gestreden om de eerste plaats waarvoor een mooie prijs te winnen valt. Maar ook andere games kunnen aan bod komen in de LAN-party.

De hele dag worden drank en versnaperingen voorzien en deelname is gratis. Je moet wel je eigen computer, headset, … meebrengen. Maar dat houdt echte gamers niet tegen natuurlijk!

Over de nieuwe editie word je via mail op de hoogte gehouden. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je hen bereiken op cronozone@cronos.be

Coderkids

We leren programmeren met Scratch, Lego Mindstorms, MakeyMakey, HTML, Javascript,..
Alle andere data tem de zomervakantie staan op de registratiepagina. Kijk dus zeker voor de data en om je in te schrijven op : digitalewolven
Breng wel je eigen laptop mee. Zo zijn we zeker dat iedereen individueel kan werken!

Schrijf je hier in voor een sessie of als je mee komt coachen, want we zijn ook nog altijd op zoek naar gepassioneerde coaches om de kinderen mee te begeleiden. Voorkennis is leuk, maar niet noodzakelijk.

Coderkids is voor kinderen van 7-18 jaar (minimumvereiste is dat ze een beetje kunnen lezen). Kids die nog geen kennis hebben begeleiden wij in hun eerste stapjes en degenen met kennis proberen wij naar een hoger niveau te brengen.

We starten om 10u en werken tot 12u. Dan staat er pizza op het menu! Om 13u sluiten we af.

Voor degenen die er niet genoeg van krijgen of niet kunnen komen zijn er uiteraard de andere sessies van Digitale Wolven. Maak je juf of meester dus maar warm voor een sessie in de klas, schrijf je in voor onze naschoolse sessies of misschien wil je wel een supercool digitaal verjaardagsfeestje!

Dit is niet alleen voor Cronos kids maar voor ALLE kids!

Kijk dus zeker eens op onze website voor meer info en om in te schrijven op onze nieuwsbrief om van alle onze activiteiten op de hoogte te blijven, volg ons op Facebook of Twitter en bekijk wat leuke foto’s van eerdere workshops, stuur onze gegevens door en overtuig dus die scholen om ons langs te laten komen voor een leuke, toffe, digitale workshop!

De 3 Klavertjes

De Drie Klavertjes doet aan groepsopvang en kan 20 kinderen tegelijkertijd opvangen. De kinderen worden dan ook in 2 groepen verdeeld naargelang ze jonger of ouder zijn dan 18 maanden, de babygroep en de peutergroep.

Voor de baby’s zullen wij in de eerste plaats instaan voor de dagelijks verzorging. Daarnaast is er het aanbieden van speelgoed, boeken, activiteiten (zoals schilderen, knutselen) en je kind in contact laten komen met uiteenlopende prikkels met als doel zoveel mogelijk kennis en ervaringen op te doen.

Voor de peuters geldt nog steeds de verzorging, maar andere aspecten komen meer op de voorgrond. Een aantal voorbeelden zijn: zindelijkheidstraining, het leren samenspelen, het verder ontwikkelen van de taal, de grove motoriek, de fijne motoriek, het leren delen met elkaar, stilaan bepaalde begrippen aanleren zoals tijd, kleurenkennis, etc…echte band die je kind zal ontwikkelen met de kinderbegeleiding.

Je kind springt van groepje als hij/zij er klaar voor is. Dit wordt samen met de ouders besproken. In een gezellige huiselijke sfeer willen we zoveel mogelijk kansen tot ontplooiing bieden aan de kinderen. Spelen, dansen, feesten, buiten spelen hoort er allemaal bij. Bij slecht weer kunnen onze grootsten zich volledig uitleven in onze overdekte koer waar ze naar hartelust op loopfietsen kunnen racen.

Alle kinderen zijn welkom, dus niet enkel die van Cronos medewerkers.

Meer info: www.3klavertjes.be

Pim Pam Party

Onze themakoffers en knutselpakketten zijn de perfecte animatie op jouw verjaardagsfeestje, communie- of lentefeest, babyborrel, events,…

Onze themakoffers zijn stuk voor stuk ontwikkeld door ons grafisch team. Dus: puur, origineel én enkel verkrijgbaar bij ons.
Alles bereiden we zorgvuldig voor, klaar om te starten met spelen!
De fantastische herinneringen zijn gratis inbegrepen 😉

Of kies je voor één van onze knutselpakketten?
Neem dan snel een kijkje en kies wat jij leuk vindt om thuis te maken.
Of ga je naar een feestje? Dan heb je alvast een leuk en origineel cadeautje mee!
Ga je op vakantie? Dan neem je het gewoon mee!

Geef je zelf een feestje? Of knutsel je graag met vrienden?
Dan kan je altijd een aanvraag doen om een partypakket op maat te laten maken. Zo kan je samen met jouw vrienden veel Pim Pam Pret beleven aan jouw zelf gekozen partypakket!

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons bereiken via info@pimpamparty.be

Sta je te popelen om een feestkoffer te huren, dan kan je deze reserveren via www.pimpamparty.be

Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Korting voor Cronosieten. Meer info hier.