Al meer dan 30 jaar maak jij deel uit van onze Cronos-familie.
Bedankt daarvoor!

Deze mijlpaal vieren we graag samen met jou en de andere jubilarissen op donderdag 29 september 2022.

Feestlocatie van de avond: Kasteel Fruithof.

29 september 2022
17:30h

Kasteel Fruithof
Fruithoflaan 15
2530 Boechout

Wil je komen genieten van een gezellige avond met walking dinner en fijne gesprekken?

Ben je al ingeschreven? Super! Kies dan hieronder jouw geschenk.

In afwachting…

… willen we je al extra in de watten leggen.

Daarom bieden we je vanuit De Cronos Groep graag een geschenk aan. En omdat we het belangrijk vinden je iets te geven waarvan je oprecht blij wordt, ligt de keuze volledig bij jou.

Kies je favoriete geschenk en wij zorgen ervoor dat je het vanaf 11 oktober kan ophalen.
CULINAIR DELUXE

CULINAIR DELUXE

Een prachtige nabucco leather tray, gevuld met heerlijke ingrediënten voor de culinaire genieter. Een magnum fles topwijn en bijhorende wijngids om je favorieten bij te houden en heerlijk kwalitatieve snacks om thuis de aperitief in te zetten. De Michelin restaurant cadeaubox en andere culinaire geschenkbonnen maken het genot compleet voor vele gezellige avonden. Genieten maar!
SHOPPING BAG

SHOPPING BAG

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen… met deze geschenkmand kan je je helemaal uitleven. Met de verschillende cadeaukaarten van heel wat partners kan je zowel online als fysiek gaan shoppen zonder dat het je wat kost. Een flesje Champagne om te ontkurken bij thuiskomst en heerlijke zoetigheden zijn een extra verwennerij voor de shopping royalty. Dit alles verpakt in een leuke velouren shopping bag voor nog meer winkelplezier!
TOOLS & ADVENTURE

TOOLS & ADVENTURE

Deze toolbox is het ideale pakket voor de klussers of voor een staycation! De box is gevuld met Champagne en bijhorend sableermes om hem feestelijk te ontkurken. Naast de heerlijke snacks vind je cadeaubonnen zoals de kluskaart om te gaan shoppen in je favoriete Doe-Het-Zelf! Klussen maar!
GLAMPING & RELAX

GLAMPING & RELAX

Even ontspannen, even tot rust komen… dat kan op verschillende manieren. Deze koelbox kan tegelijk dienst doen als stoeltje en is o.a. gevuld met een kampeerdeken, Rituals box, alcoholvrije Gin, lekkernijen en… een cadeaubox om even de wijde wereld in te trekken.

Enjoy and Relax!

TRAVEL BOX

TRAVEL BOX

Wat is het toch zalig om even te kunnen onthaasten en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ontdek in deze trolly waar je allemaal op reis kan met je cadeaubon om er eens tussenuit te zijn. Tijdens het kiezen kan je de Champagne ontkurken en al even wegdromen van je trip. De ideale start voor een ontspannende vakantie.

FAQ

Ja, er is voldoende parkeerplaats aan Kasteel Fruithof. Uiteraard raden we wel aan om samen te rijden en iemand als ‘bob’ aan te wijzen.

Hoewel we alle partners een warm hart toedragen is dit evenement exclusief voor collega’s die hun jubileum vieren.

Vanuit Cronos hebben we een partnership met Ter Elst. Dit is minder dan 10min van de locatie en in de nabijheid van de campussen in Kontich en Edegem. Hulp nodig? Laat het ons weten.

Uiteraard! Als je ons dit even doorgeeft dan kunnen we voor jou een lekker alternatief voorzien.

Heb je vragen?

We zijn er voor je.
Mail ons via jubileum@cronos.be