Servicepas

DONDERDAG 22-09

KONTICH

Wie zich engageert om tijdens De Week van de Mobiliteit de auto in te ruilen voor een alternatief vervoermiddel en niet terecht kan voor fietsherstelling in één van de Cronos Campussen kan zich inschrijven voor de servicepas.

De servicepas heeft een tegoed van € 30, u aangeboden door Cronos. De Bike servicepas is een betaalmiddel dat u kan inwisselen bij elke winkel uit het fietsnetwerk van B2Bike (b2bike.be/netwerk). Laat hem best even dit document zien, dan weet de winkelier dat het OK is dat u dit tegoed gebruikt voor uw persoonlijke fiets. De kaart is in de meeste gevallen namelijk enkel bedoeld voor leasefietsen.

Of u uw fiets binnenbrengt voor een klein veiligheidsnazicht of voor een groot onderhoud, de eerste € 30 zijn hiermee alvast op kosten van Cronos.

Als u enkel een klein veiligheids-nazicht wil en de kosten dus wil beperken tot de € 30 alleen, dan meldt u dat best bij het binnenbrengen van uw fiets. Zo weet uw fietsenwinkel dat ze niet voorbij deze waarde mogen gaan met het vervangen van de eventueel versleten of defecte delen die ze zouden constateren.