EAP 45+ programma

hr

Het is belangrijk om zowel persoonlijk als professioneel goed zorg te dragen en te blijven dragen voor je mentale veerkracht. Cronos biedt de 45+ medewerker en de partner en de kinderen ten laste gratis een Employee Assistance Program (EAP) aan.

Dat betekent dat we de mogelijkheid bieden om snel en discreet advies of ondersteuning te krijgen bij allerhande professionele of persoonlijke vragen en moeilijke situatie’s.

Gratis voor jou, je partner en je kinderen ten laste. Gemakkelijke bereikbaarheid, 24u/24 en 7d/7 Korte oplossingsgerichte begeleiding Extern en onafhankelijk (Cronos krijgt het niet te horen) Vrijwillig en strikt vertrouwelijk.

Psychologische ondersteuning
Persoonlijke vragen: relatieproblemen, moeilijkheden met of van kinderen, gebrek aan zelfvertrouwen,verwerken van een schokkende gebeurtenis, rouw, angst, depressie, verslaving, …

Professionele vragen: stress, work-life balance,omgaan met veranderingen, conflicten met collega’s of leidinggevende, burn-out, …

Juridische ondersteuning
Vragen over echtscheiding, voogdij, hoederecht,alimentatie, erfenis, … Vragen over contracten (huur, aankoop, verzekering, …)

De contactgegevens kan je vinden via MyCronos (download de EAP Pulso flyer).

Menu