Coderkids

Kids

We leren programmeren met Scratch, Lego Mindstorms, MakeyMakey, HTML, Javascript,..
Alle andere data tem de zomervakantie staan op de registratiepagina. Kijk dus zeker voor de data en om je in te schrijven op : digitalewolven.fikket.com
Breng wel je eigen laptop mee. Zo zijn we zeker dat iedereen individueel kan werken!

Schrijf je hier in voor een sessie of als je mee komt coachen, want we zijn ook nog altijd op zoek naar gepassioneerde coaches om de kinderen mee te begeleiden. Voorkennis is leuk, maar niet noodzakelijk.

Coderkids is voor kinderen van 7-18 jaar (minimumvereiste is dat ze een beetje kunnen lezen). Kids die nog geen kennis hebben begeleiden wij in hun eerste stapjes en degenen met kennis proberen wij naar een hoger niveau te brengen.

We starten om 10u en werken tot 12u. Dan staat er pizza op het menu! Om 13u sluiten we af.

Voor degenen die er niet genoeg van krijgen of niet kunnen komen zijn er uiteraard de andere sessies van Digitale Wolven. Maak je juf of meester dus maar warm voor een sessie in de klas, schrijf je in voor onze naschoolse sessies of misschien wil je wel een supercool digitaal verjaardagsfeestje!

Dit is niet alleen voor Cronos kids maar voor ALLE kids!

Kijk dus zeker eens op onze website voor meer info en om in te schrijven op onze nieuwsbrief om van alle onze activiteiten op de hoogte te blijven, volg ons op Facebook of Twitter en bekijk wat leuke foto’s van eerdere workshops, stuur onze gegevens door en overtuig dus die scholen om ons langs te laten komen voor een leuke, toffe, digitale workshop!

Menu