Kindergeschenken – Lots of Little

Met Lots of Little (webshop van mijn man) dragen wij ons steentje bij voor de warmste week met de verkoop van mooie kerstpyjama’s en kindergeschenken. De pyjama’s zijn gemaakt van kwalitatief biologisch katoen en hebben een supermooie pasvorm. 5 euro per pyjama gaat naar het goede doel!

De actie loopt via onze webshop en we zullen ook een aantal live verkopen doen, o.a op de kerstmarkt van Cronos.

In augustus 2014 kregen we voor het eerst de vraag of we officieel pleeggezin wilde worden voor één van de kids, en dit voor gemiddeld 1 weekend per maand. Wij zagen dit zitten, en zette de procedure in gang, zo werden we ‘logeerpleegmamas’ van een jongetje van 6 jaar met syndroom van Down. Al snel kwam het eerste probleem opduiken. Het jongetje was een ‘weglopertje’, en bleef dus ook niet in bed liggen. We beslisten een op maat gemaakt bed te laten maken, en kwamen uit bij ‘twee beren’, een Nederlandse firma. Samen met hen bedachten we wat we nodig hadden, en kwamen we uit op onze boomhut, die vandaag dienst doet als logeerboomhut!

Vaker en vaker kwam de vraag om kinderen te laten logeren. Het idee om zelf iets op te richten speelde al een tijdje, maar pas nu werd de knoop doorgehakt. De oprichting van ‘De BOOMhut’ werd in december 2015 als proefproject onder de vorm van een feitelijke vereniging opgestart, en werd meteen een succes! In april 2016 werden we daarom een vzw.

Menu