Afterwork activiteiten

gezondheid

Zaalvoetbal

Schrijf je team in voor een competitie zaalvoetbal. Wij voorzien een coach, bal, een drankje nadien en een heuse beker voor de winnaar!

Badminton

Kom je mee recreatief spelen, of doe je mee aan een tornooi? Elke dinsdag geven we er een lap op! Kom vrijblijvend eens kijken of meespelen!

Kajak

Als het warm genoeg is gaan we ook het water op! Met een hele groep verkennen we een streek van op het water. Ga jij volgende keer mee?

Paintball

Kan jij wel tegen een stootje en vertrouw je op je teamleden? Ga mee paintballen, het sterkste team wint. Daarna gaan we opnieuw verbroederen bij een verfrissend drankje.

IJsberen

Zin in een adrenalinekick van formaat? Duik eens in water van 5°C! De ijsberen begeleiden je en bieden je deze unieke ervaring aan, inclusief attest!

Paaldansen

Niet enkel voor dames! Deze complete workout is zeker pittig te noemen. Kom kennismaken op de initiatie paaldansen! Ga jij de uitdaging aan?

Suppen

Geen nieuwe soort shake, maar StandUp Paddel sufting. Kortweg suppen. Kom jij mee op ontdekking op het water? Surf’s on!

Skeeleren

We trekken de straat op en gaan skeeleren. We maken er een heuse tocht van en je kan gezellig een babbeltje slaan. Geen ervaring vereist, goesting wel!

Duiken

Voel jij je ook een vis in het water? Dankzij deze initiatie duiken kan je nu ook langer onder water blijven en ademen! Blub!

Lasergame

Een spannende strijd die meer behendigheid en tactiek vereist dan lopen als een kip zonder kop. Overleef jij je collegiale vijanden?

Squash

1 kamer, een glazen wand… met z’n tweeën, tegen de muur. Dat is Squash natuurlijk! Spannend, sportief en sfeer gegarandeerd! Join the club!

Herfstwandeling

Omdat niet iedereen elk prachtig plekje van ons nabij natuurschoon kent nemen je collega’s je graag mee op ontdekking.

Spinning

Spinnen, zonder 8 poten! 2 trappers, en gaan! Zitten, rechtstaan, en sprinten. Ben jij klaar voor een volledige workout op de fiets?

Karting

Door de bochten scheuren, elke lap een paar seconden sneller rijden, en als eerste finishen! Is dat iets voor jou? Ga mee karten!

Kubb

2 teams en wat houten blokken. Meer hadden de vikingen niet nodig als spel. Ga jij hen achterna tijdens de lunchpauze? Plezier gegarandeerd!

Boulderen

Klaar om eens van grond te gaan? Ga met ons mee aan een rotswand hangen en help je collega’s beveiligen. Spanning verzekerd!

Bootcamp

Outdoor fitness, maar dan net een tikkeltje anders. Ben jij klaar om mee op bootcamp te gaan?

Yoga

Wil je graag even ontstressen en tot jezelf komen? Yoga is de ideale workout voor je lichaam én hoofd. Alleen voor vrouwen? Dat dacht je! Kom het zelf maar ontdekken.

Zelfverdediging

Safety First. Maar dan zonder geweld of pepperspray. Kom kennismaken met de basistechnieken van zelfverdediging op deze initiatie.

Kookworkshop

Zin in een rustige afterwork sessie met de nadruk op gezonde voeding en gezellig samenzijn met collega’s? Kom mee kokerellen en geniet van je zelfgemaakte maaltijd!

Bowling

Het hoeven niet altijd voetballen of basketballen te zijn. Bowlen met collega’s kan je ook een toffe afterwork activiteit opleveren. Scoor jij de perfect 300?

Ping-Pong

Met of zonder ervaring kan je deelnemen aan een kleinschalige competitie waarin je vooral veel plezier beleeft en je collega’s op een andere manier leert kennen.

Padel

Nog nooit van gehoord? Ontdek snel deze onbekende sport die de ideale combinatie is van tennis en squash!

Bungee

Cronosieten doen dit al sinds 1996. Treed jij in de voetsporen van deze waaghalzen? Ga dan mee op durversweekend naar Grenoble!

Muurklimmen

Hier heb je geen ervaring voor nodig. Je hoogtevrees die laat je best wel thuis! Klim jij naast je collega’s de muur op? Wie raakt het eerst aan de top?

QUIZ

We organiseren jaarlijks in januari een quiz avond.  Deze is zeer populair. Als je graag wil meedoen met je team, is snel inschrijven de boodschap.  Hou je mail in de gaten!

Menu