Sport & Afterwork

Mens sana in corpore sano is iets waar Cronos al jaren zijn prioriteit van maakt.
Daarnaast zet Cronos heel erg in op het feit dat collega’s elkaar ook op een andere manier leren kennen.
Sport verbroedert en verbindt, 
en leert je dat je als team moet samenwerken om het beste resultaat te bereiken.

Alle activiteiten worden steeds per mail aangekondigd en verschijnen ook op onze online kalender.
Heb je interesse om met je team zelf een ‘Afterwork’ of ‘Teambuilding’ te organiseren?  Aarzel dan niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.

Bekijk hieronder enkele mogelijke activiteiten uit ons aanbod en we hebben er nog meer in de aanbieding.

Voor meer info: cronoscare@cronos.be

Zaalvoetbal

Schrijf je team in voor een competitie zaalvoetbal. Wij voorzien een coach, bal, een drankje en een heuse beker voor de winnaar! Meer info!

IJsberen

Zin in een adrenalinekick van formaat? Duik eens in water van 5°C! De ijsberen begeleiden je en bieden je deze unieke ervaring aan, inclusief attest!

Duiken

Voel jij je ook een vis in het water? Dankzij deze initiatie duiken kan je nu ook langer onder water blijven en ademen! Blub!

Spinning

Spinnen, zonder 8 poten! 2 trappers, en gaan! Zitten, rechtstaan, en sprinten. Ben jij klaar voor een volledige workout op de fiets?

Quiz

We organiseren jaarlijks in januari een quiz avond.  Deze is zeer populair. Als je graag wil meedoen met je team, is snel inschrijven de boodschap.  Hou je mail in de gaten!

Bowling

Het hoeven niet altijd voetballen of basketballen te zijn. Bowlen met collega’s kan je ook een toffe afterwork activiteit opleveren. Scoor jij de perfect 300?

Muurklimmen

Hier heb je geen ervaring voor nodig. Je hoogtevrees die laat je best wel thuis! Klim jij naast je collega’s de muur op? Wie raakt het eerst aan de top?

Badminton

Kom je mee recreatief spelen, of doe je mee aan een tornooi? Elke dinsdag geven we er een lap op! Kom vrijblijvend eens kijken of meespelen! Meer info!

Paaldansen

Niet enkel voor dames! Deze complete workout is zeker pittig te noemen. Kom kennismaken op de initiatie paaldansen! Ga jij de uitdaging aan?

Lasergame

Een spannende strijd die meer behendigheid en tactiek vereist dan lopen als een kip zonder kop. Overleef jij je collegiale vijanden?

Zelfverdediging

Safety First. Maar dan zonder geweld of pepperspray. Kom kennismaken met de basistechnieken van zelfverdediging op deze initiatie.

Yoga

Wil je graag even ontstressen en tot jezelf komen? Yoga is de ideale workout voor je lichaam én hoofd. Alleen voor vrouwen? Dat dacht je! Kom het zelf maar ontdekken.

Ping-Pong

Met of zonder ervaring kan je deelnemen aan een kleinschalige competitie waarin je vooral veel plezier beleeft en je collega’s op een andere manier leert kennen.

Bootcamp

Outdoor fitness, maar dan net een tikkeltje anders. Ben jij klaar om mee op bootcamp te gaan?

Running

Onder de Cronosieten zitten er veel loopfanaten. Jaarlijks doen er velen mee aan de Antwerp 10 Miles of andere loopmarathons.  Meer info!

Suppen

Geen nieuwe soort shake, maar StandUp Paddel surfing. Kortweg suppen. Kom jij mee op ontdekking op het water? Surf’s on!

Squash

1 kamer, een glazen wand… met z’n tweeën, tegen de muur. Dat is Squash natuurlijk! Spannend, sportief en sfeer gegarandeerd! Join the club!

Kubb

2 teams en wat houten blokken. Meer hadden de vikingen niet nodig als spel. Ga jij hen achterna tijdens de lunchpauze? Plezier gegarandeerd!

Karting

Door de bochten scheuren, elke lap een paar seconden sneller rijden, en als eerste finishen!
Is dat iets voor jou? De adrenaline giert door je lijf.
Ga mee karten!

Kajak

Als het warm genoeg is gaan we ook het water op! Met een hele groep verkennen we een streek van op het water. Ga jij volgende keer mee?

Padel

Nog nooit van gehoord? Ontdek snel deze onbekende sport die de ideale combinatie is van tennis en squash!

Cycling

Ben je een fervente fietser of fiets je eerder af en toe.  Vanuit Cronos Care organiseren  we een paar keer per jaar een leuke fietsactiviteit. Meer info!

Skeeleren

We trekken veilig de straat op en gaan samen skeeleren. We maken er een heuse tocht van en je kan gezellig een babbeltje slaan.

Herfstwandeling

Omdat niet iedereen elk prachtig plekje van ons nabij natuurschoon kent nemen je collega’s je graag mee op ontdekking.

Boulderen

Klaar om eens van grond te gaan? Ga met ons mee aan een rotswand hangen en help je collega’s beveiligen. Spanning verzekerd!

Kookworkshop

Zin in een rustige afterwork sessie met de nadruk op gezonde voeding en gezellig samenzijn met collega’s? Kom mee kokerellen en geniet van je zelfgemaakte maaltijd!

Bungee

Cronosieten doen dit al sinds 1996. Treed jij in de voetsporen van deze waaghalzen? Ga dan mee op durversweekend naar Grenoble!

Paintball

Kan jij wel tegen een stootje en vertrouw je op je teamleden? Ga mee paintballen, het sterkste team wint. Daarna verbroederen we bij een verfrissend drankje.

Menu