stille ruimte

gezondheid

Wil je graag in alle rust en stilte werken? Dan hebben we op Cronos de ideale plaats!

De Silent Workspace, gelegen op de eerste verdieping in de Veldkant 39, biedt de perfecte ruimte wanneer je even wil ontsnappen aan alle drukte. Er zijn 3 hoge en 1 lage werkplaats voorzien. Je bepaalt zelf hoelang je er wenst te werken, want reservaties zijn niet nodig. Aangezien het een stille ruimte is, zijn mobiele telefoons niet toegestaan.

Verder is er ook de Cronos bib. Er zijn boeken, tijdschriften en kranten zodat je kan genieten van een echte pauze. Tablets en smartphones zijn niet toegestaan. Deze offline lees- en rustplek vind je op de Veldkant 35A.

Ik gebruik de silent workspace minstens 1 keer per week, mocht deze bij ons op kantoor zijn, zou ik er élke dag zitten. Het werk wat je daar kan verzetten is 10 x zoveel op de helft van de tijd in vergelijking met hier (Prins Boudewijnlaan). Ik capteer bijna alles wat er in onze open space gezegd of gedaan wordt, met gevolg dat je constant afgeleid bent. Ook komt er gans de dag wel iemand aan je bureau staan om iets te vragen. Wat je in de Silent Workspace dus niet voor hebt! Mijn hoofd heeft het gewoon nodig om in alle rust te kunnen werken.
Ik hou van de inrichting, de planten, de hoge tafels, de rust, …

Veldkant 39 (1ste verdiep)

Veldkant 35A

Menu