yoga voor iedereen

gezondheid

Op een gezonde manier je spieren verstevigen & tegelijk ook mentaal ontspannen, doet iedereen goed! Zeker als pauze over de middag, dan vermijd je het middagdipje! Daarom biedt Cronos op dinsdag- en donderdagmiddag yogales aan.

De agenda kan je onderaan de pagina terugvinden. Lesgeefster en collega Ann Van Turnhout verwelkomt je graag in de wereld van yoga!

Ann Van Turnhout

Een aantal jaren geleden startte ik met pilates omdat ik mijn lichaam sterker wilde maken. Op datzelfde moment raakte mijn zus geïnspireerd door yoga en al gauw wisselden we onze ervaringen uit. Yoga liet me niet meer los en al snel volgde ik een docentenopleiding. Bij Cronos geef ik nu ondertussen al een paar jaren les aan collega’s. Dankzij hun enthousiasme en het effect dat ik ervaar bij velen, blijft mijn yogapassie groeien. Graag zou ik nog meer collega’s willen inspireren en kennis laten maken met yoga en wat het met je doet …

Dinsdag
12u-13u

Easy/Yin Yoga
Deze les is erg geschikt voor beginners, bij herstel na blessures of als je het gewoon rustig aan wil doen.

Het ritme van een Easyyoga les ligt lager dan in vele andere lessen. Er is meer tijd voor ontspanning. Sommige houdingen worden langer aangehouden om meer bewustzijn en ontspanning in de houding uit te nodigen. Door het bindweefsel te stretchen creëren we meer flexibiliteit & mentale sterkte.

Deze les gaat door in het oude Ziva magazijn, zijkant van gebouw 31

Donderdag
12u-13u

Ashtanga yoga basic 
Deze les is geschikt voor beginners/ervaren yogis die kennis willen maken met the basics van ashtanga yoga.

Een dynamische vorm van yoga waarbij de synchronisatie van adem en beweging de kern vormt van de les. We bouwen heel gestaag de verschillende houdingen op. Dit is een begeleide basisles.
We werken vooral op spierkracht & core versteviging.

Deze les gaat door in het oude Ziva magazijn, zijkant van gebouw 31

Menu