Noblito & Zorgbabbel initiatief

Noblito vzw zoekt “babbelaars” én creatieve ondernemers voor het uitwerken van het zorgbabbel initiatief: HeyHallo.be

Waarom?

Naast onze dierbare ouderen hebben ook studenten nood aan een goede babbel en aandacht. Meer dan ooit hebben studenten nood aan erkenning en perspectief.

Wat?

Het opzet van dit initiatief/project is om studenten in contact te brengen met mensen uit de bedrijfswereld. Op basis van studierichting en interesses wordt een student gematcht met iemand die al enkele jaren werkervaring heeft én met iemand die ook matched qua persoonlijkheid. Als student kan men terecht bij HeyHallo.be met studievragen, maar ook met persoonlijke vragen.

Hoe?

CO-CREATIE & PARTICIPATIE: We willen klein beginnen en starten met Cronosieten en ICT-studenten. Via een kernteam van Cronosieten en ICT-studenten gaan we het concept uitwerken tot een werkend Minimum Viable Product.

Noblito vzw zoekt voor het kernteam ondernemende Cronosieten.

Waarom zou je meedoen? Het is een initiatief dat beantwoordt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen én na de MVP-fase is er de mogelijkheid om te participeren.

Noblito vzw zoekt natuurlijk ook nog de “babbelaars” waarbij de studenten terecht kunnen.

Heb je interesse om deel uit te maken van het kernteam en/of om je op te geven als ‘babbelaar’, laat het dan snel weten aan patrick.dillen@noblito.be.

By the way: Een ‘Zorgbabbel‘ is tweerichtingsverkeer: je belt iemand op uit bezorgdheid, maar diezelfde iemand kan jou ook opbellen omdat die zorg nodig heeft of een bepaalde nood heeft.

Menu