Yoga

In een cultuur waarin we van de ene dag in de andere rollen, hebben we soms ook nood aan even tijd voor ons zelf. Yoga is een goede manier om te ontstressen. Daarenboven biedt yoga ook enkele andere voordelen voor je gezondheid die op hun beurt helpen om evenwicht te vinden. Zowel thuis als op het werk.

Om deel te nemen heb je geen speciaal materiaal of bepaalde voorkennis nodig. De workout is bedoeld om je een positieve blik en wat rust te brengen. Yoga is heel toegankelijk, voor iedereen. Je kan namelijk op je eigen niveau instappen en deelnemen.

Ik startte met yoga om rust te vinden en met mijn stress om  te kunnen gaan. Lenigheid verwerven en je conditie op pijl houden zijn voor mij de bonuseffecten van yoga. Ik doe nu zo’n 5 jaar yoga en zou het voor geen goud ter wereld willen missen. In tegenstelling tot wat je zou denken is het geen sport die enkel voor vrouwen is!

Yoga

Rust

Op je eigen niveau

Ontstressen

Fysiek en mentaal

Voor iedereen!

Inschrijven

Je kan wekelijks deelnemen aan yoga-sessies in Kontich. Zit je op een andere locatie en wil je graag ook yoga bij jou in de buurt? Contacteer ons!

cronoscare@cronos.be

Menu